skip to Main Content
040 738 3910

Kuntotuulian hyvän olon liikuntaryhmissä on tavoitteena hoitaa kehoa ja mieltä liikkeen avulla.

BodyBow ryhmäliikuntatunnit Joutsan kuntosalilla (Rantatie 3)

Kevätlukukausi 6.1.- 25.5.2018 lauantaisin klo 10-10.45

Tammijärvellä (alakoulun sali)

Tiistaisin 18.30- 19.15

BodyBow pienryhmät soveltuvat myös  henkilöille joilla on niska tai selkävaivoja, tai jos haluat ennaltaehkäistä kyseisiä vaivoja. Varmista paikkasi ilmoittautumalla mukaan. Ilmoittaudu kuntotuulia@gmail.com tai soittamalla tai tekstarilla 040 7383910.

BodyBow Method

BodyBow Method  valmennuksessa saat henkilökohtaista yksilöohjausta. Kouluttautunut ammattilainen (BodyBow Coach) käy henkilökohtaisilla tunneilla läpi Bodybow kaaren tarjoamat mahdollisuudet ja tarkennetut liikkeet, jotka auttavat Sinua lisäämään keskivartalonhallintaa ja voimaa. Harjoittelu kaarella edistää selän liikkuvuutta ja tuo joustoa rankaan. Alaselän kivut helpottuvat ja niska- ja hartiaseudun jähmeys jää pois. BodyBow Method yksilövalmennus ja duo tunnit tilauksesta, lisätietoa kuntotuulia@gmail.com.

 

Kehon huoltoa rullaamalla

Lihasten huolto rullaamalla parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Oikein rullaamalla saat lisää liikkuvuutta, lihasjumit ja kivut pienenevät. Kehon huolto -rullaustunnilla opit huoltamaan lihaksiasi Kuntorullalla oikein. Liian kovasta rullaamisesta voi olla myös haittaa. Mustelmia ei saa tulla, eikä ole suositeltavaa rullata liian kovalla rullalla, seurauksena voi olla jopa lihaskalvojen kuivaminen. Alkuvaiheessa pehmeällä rullalla on turvallista aloittaa. Kun on tottunut rullaamiseen voi osan kehosta käsitellä kovemmalla rullalla tai käyttää faskiapalloja triggerpisteiden hoitamiseen. Tärkeää on tietää missä suunnassa mitäkin lihasta rullataan, jotta saadaan paras hyöty.

Kuntotuulian rullaustunneilla käytämme kotimaisia riittävän pehmeitä rullia, jotka sopivat tavalliselle ihmiselle rullaamiseen. Parhaimmillaan rullaus on mukava kokemus, jossa myös kehotietoisuus kasvaa.

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tekstiviestillä tai soittamalla 040 7383910.

Back To Top